Investeringsforeningen BIL Danmark

Investeringsforeningen BIL Danmark udbyder en bred vifte af investeringsmuligheder til investorer. Målsætningen for BIL Danmark er at skabe et kontinuerligt højt afkast til medlemmerne – et afkast, der ligger i top blandt sammenlignelige afdelinger i markedet.

Vi er åbne for selv de mindste privatinvestorer, som ønsker at købe sig ind. Som medlem af Investeringsforeningen BIL Danmark er du sikret en professionel og kompetent forvaltning af din formue. Vi udvælger nøje hver enkel investering, vi tror på, og ikke på rygter eller andre kortsigtede nyheder. Vi skal kunne se en value case i investeringen – dvs. en forventet prisstigning ud fra de gældende markedsforhold og virksomhedens strategi. Tiltroen til selskabets ledelse, organisation og strategi samt en grundig vurdering af dets marked og konkurrenter er altafgørende forud for en investering.


Investeringsforeningen BIL Danmark er etableret i 1998 og udbyder i dag en række afdelinger, der til sammen sikrer dig en bred risikospredning på aktivklasser og regioner, som du kan læse mere om her på siden.

Du kan finde de mest nødvendige oplysninger om foreningen her på hjemmesiden. Har du brug for yderligere information, kan du kontakte dit lokale pengeinstitut, en af vores samarbejdspartnere eller BIL Danmark direkte.

Vi kan vores håndværk

Som medlem af Investeringsforeningen BIL Danmark er du sikret en professionel og kompetent forvaltning af din formue. Investeringsforeningen BIL Danmark arbejder sammen med en række lokale pengeinstitutter, som tilbyder rådgivning i foreningens afdeling.

Forvaltningen af afdelingen varetages af BIL Danmark, filial af Banque Internationale à Luxembourg S.A., som er en professionel og specialiseret kapitalforvalter med mange års erfaring og fokus på aktier og obligationer. Banque Internationale à Luxembourg S.A. er Luxembourgs ældste bank fra 1856 og den tredje største bank i landet.