Materiale

Materiale

Her på siden finder du de grundlæggende dokumenter og informationsmateriale vedrørende BIL Danmark i form af vedtægter, regnskaber og generalforsamlingsprotokollater. Bemærk, at BIL Danmark tidligere var opdelt i henholdsvis en investeringsforening, Investeringsforeningen Dexia Invest med aktieafdelinger og en specialforening, Specialforeningen Dexia Invest med obligationsafdelinger.

De 2 foreninger er besluttet sammenlagt i Investeringsforeningen BIL Danmark på generalforsamlinger i de 2 foreninger i december 2012.

Herudover finder du de senest opdaterede dokumenter til vurdering af foreningerne i form af prospekter, månedsrapporter og fondsbørsmeddelelser.

Har du brug for yderligere information omkring investering i Investeringsforeningen BIL Danmark, kan du henvende dig hos BIL Danmark, filial af Banque Internationale á Luxembourg S.A. direkte på telefon +45 33 46 11 00.

Spørgsmål vedrørende materialet på denne side kan du rette direkte til BIL Danmark på vores mail: npa.info@nykredit.dk eller via siden Kontakt.

Alternativt kan du ringe på telefon +45 44 55 92 00 til foreningens investeringsforvaltningsselskab Nykredit Portefølje Administration A/S.